DELEBOLIG


I en delebolig går flere personer eller familier sammen om at købe en ejendom til deling i blandt dem. I modsætning til Timeshare-konceptet har man i en deleboliginvestering et reelt ejerskab over ejendommen.

Man benytter typisk en rullende kalender, så hver ejer familie har forskellige uger hvert år. Familierne har også mulighed for selv at koordinere brugen efter eget ønske. Har man ikke mulighed for at benytte boligen eller ønsker man blot et udbytte, kan boligen udlejes. BlueView hjælper gerne med at finde en passende lejer.

DELING


Fordelingen for tre familier kunne henover en sommer se således ud:

2 uger start juni, 2 uger slut juli
2 uger slut juni, 2 uger start august
2 uger start juli, 2 uger slut august

4 familier omkring 12 uger hver om året
6 familier omkring 8 uger hver om året
8 familier omkring 6 uger hver om året

ADMINISTRATION


BlueView tilbyder at varetage administration af ejendommen

Forsyningsselskaber:

Kontakt og betaling til forsyningsselskaber i USA er generelt besværligt, særligt idet de ikke godtager bankoverførsler fra Danmark. Hos BlueView er vi behjælpelige med kontakt og betaling til vand, varme, elektricitet mv.

Inventar:

Vi påtager os ansvaret for løbende udskiftning af inventar i overensstemmelse med jeres ønsker, så det altid fremstår pænt og nyt.

KØB OG SALG


Finansiering

Vi er behjælpelige med kontakt til finansieringsinstitutter, som gerne yder lån til ejendomsinvesteringer i USA.

Mægling

Ved ejendomshandler i USA er det et krav, at både køber og sælger repræsenteres af en autoriseret ejendomsmægler. Gennem vores samarbejdspartnere er klienter sikret en tryg handel til et konkurrencedygtigt honorar ved både køb og salg af ejendom.

Beskatning

Vi har mange års erfaring med handel og administration af ejendomme i udlandet, og kan rådgive omkring optimering af beskatning og kursgevinst ved både køb, salg og udlejning.

OM MIAMI


TURISME


Miami er blandt verdens mest populære feriedestinationer – og med god grund. Byen rummer noget for enhver smag med sine uovertrufne strande, gode shopping muligheder og begivenhedsrige natteliv.

Gennemsnitstemperaturer mellem 20°C og 30°C i alle årets 12 måneder.

tablewarm.png

REJSE TIL OG FRA MIAMI


Rejse til og fra Miami er nemt med byens to lufthavne – Miami International Airport i centrum og Fort Lauderdale-Hollywood International Airport en halv times kørsel fra Downtown Miami.

Nyåbnede afgange med Norwegian og direkte med SAS gør samtidig turen til Miami både enklere og billigere end tidligere. Priserne på en returbillet fra København til Miami starter ved omkring 3.000 kr., og flyver man direkte, tager rejsen 10 timer.

Miami er med relativt billige indenrigsflyvninger og flere lufthavne desuden et fremragende udrejsepunkt til resten af USA.

EJENDOMSMARKEDET


8. højeste lejepriser i USA: 12.000 danske kroner om måneden for en etværelses lejlighed. Stigende priser, stigende liggetider.

OM OS


Blueview er en del af Housing Group A/S, som administrerer og servicerer ejendomme samt selskaber i Danmark såvel udland. Vores team består af 25 medarbejdere, og inkluderer administratorer, controllere samt support- og servicefolk. Vi har over tyve års erfaring med ejendomsinvestering- og handel i USA og dermed indgående kendskab til lovgivning, kutymer og skatteforhold.

KONTAKT