Om Housing Group

Housing Group A/S har til ambition at gøre ejendomsadministration mere effektivt og mere lukrativt for alle parter i værdikæden. En ambition der kommer til  udtryk gennem professionel rådgivning og et særligt fokus på kvalitet og god service. Vi er over 20 ansatte og vores største aktiv er vores kunders tilfredshed.

Idégrundlag:
At administrere ejendomme bedre og billigere end vores konkurrenter.

 

Mission:
At hjælpe og guide vores kunder så de i den sidste ende optimerer deres ejendom. Dette gøres ved at at samle alle al ekspertise, under et tag

 

Vision:
Housing Group A/S vil være førstevalg når det gælder ejendomsadministration i Danmark. Dette opnås ved at være den førende og største full-service aktør på markedet.

 

Værdigrundlag:
I Housing Group A/S er midlerne til målet om førsteklassesservice lig med høj faglig standart, solidt benarbejde, tilgængelighed og ægte pionerånd.

 

Målsætning:
Vores mål er at tilbyde bestyrelser, ejere og lejere den bedst mulige service til billigst mulige pris.

Ud over ejendomsadministration tilbyder Housing Group A/S at leje din bolig ud:

 ”Housing Group A/S hjælper dig med at komme sikkert igennem din boligudlejning. Vi arbejder aktivt med at finde en lejer og løsning, som passer til dine ønsker og behov.”

“Dit mål bør ikke blot være at opnå en høj lejeindtægt, men bør i ligeså høj grad handle om at finde den rigtige lejer og sikre at lejemålet er i sikre hænder, uden at du selv behøver bruge tid og ressourcer”

“Vores ønske er at give dig den ultimative service og løsning, så du trygt kan gå en boligudlejning i møde.”